fredag 26. februar 2010

Slappe av:)

I dag våknet tidlig, og gjorde oss klare til frokost ute ved bassenget. Det ble servert toast, grønsaker, pannekaker, ost, frukt, frokostblandinger, frukt og friske frukt juicer. Det var en helt grei frokost, og det viktigste var jo at vi ble mette!

Da vi skulle ut for å bli litt kjent med nabolaget våres, kom Kenneth fra behandling. Det var nok veldig inspirerende for Rune og se hvor mye fremskritt Kenneth har gjort på så kort tid. Dette er hovedsaklig p.g.a fysioterapien og hard trening. Stamcellene bruker litt lenger tid på å begynne å virke, men do-gåingen hans har blitt betraktelig bedre allerede etter første stamcelle behanlingen! Spennende:)

Èn ting skal være sikkert, og det er at San Josè ikke er helt handicapvenlig! Vi hadde hatt store problemer om Rune ikke kunne ha reist seg opp fra stolen og gått innimellom, da det var store avsatser på fortauene, humper og dumper overalt og høye trappetrinn, noe som gjorde turen litt kronglete opp gaten. Vi fant klinikken der Rune skal ha deler av behandlingen, og vi fant ett lite mini-marked der vi kunne få kjøpt vann og ... ja.., det var nesten det eneste de hadde faktisk bortsett fra snacks..
På turen ned igjen til hotellet brukte vi veien istede for fortauet.. Tror det blir løsningen heretter ettersom mine armer visst nok ikke bygger en muskel uansett hvor mye jeg prøver :p

Resten av dagen gikk med til å bare slappe av, lage denne bloggen bl.a. og pakke ut koffertene. Vi har spist tunfisk i kveld på restauranten på hotellet. Om vi ikke sitter på doskålen i morgen vil det nok si at fisken var fersk, og restauranten klarte seg ok :)

Rune har siden vi kom hjem fra middag for det meste sittet og sovet forran Tv'en. Dagen i går har nok tatt på litt for oss begge, så nå har vi gått og lagt oss. Ny dag i morgen. Rune håper på samme vær som i dag.. Jeg håper på litt mer sol..:)

4 kommentarer:

  1. Hei dere :) Veldig flott at dere har laget denne bloggen, dere gir virkelig et håp til oss andre ms-pasienter. Tusen tusen takk! Skal selvsagt fortsette og følge dere på denne reisen. Masse lykke til!

    SvarSlett
  2. Hyggelig:) Hadde egentlig bare tenkt til å oppdatere på facebook, men fikk en del hendvendelser ang. blogg.. Måtte derfor ta meg i nakkeskinnet og sett meg inn i "blogge-verdenen"..:)
    Håp betyr alt! Det er kanskje noe norske leger ikke er så flinke til?!?

    SvarSlett
  3. Framgangen til Kenneth er veldig positiv og inspirerende for for oss som må være hjemme og vente. Lykke til i dag Rune!! I morgen blir det enda mer spennende, når stamcellene skal inn igjen.mona

    SvarSlett
  4. Ja, det blir spennende! Proff på data snart nå mamma;)

    SvarSlett