søndag 28. februar 2010

Stille før stormen!

Våknet tidlig i dag også, så vi var ferdig dusjet og ferdig spist før kl. 0900.. Gikk til minibanken for å ta ut noen 100tusen, :) , men den var jo tom for penger.. :p
Kikket litt på parken "La Sabana" over gata, men tok ikke sjansen på å krysse motorveien med rullestolen.  Det er gangfelt her, men jeg er usikker på hvorfor..!  Prøvde å gå litt ned mot byen, men p.g.a høye fortauskanter, homper og dumper, ble det litt for slitsomt.  Det er helt klart best med taxi!!

Satt ute litt og snakket med Kenneth, Lene og faren til Kenneth.  Lene reiser hjem i natt, mens far blir litt lenger. De har gitt Rune gode tips, og han har begynt å tenke litt på hvordan han bl.a. løfter bena når han går.

Etter kl 1300 i dag, ble det grått og trist og mye vind, så det ble mye innendørs. 

Middag på en kinarestaurant i nærheten var billig og bra! Masse god mat!  Vi betalte ca 150kr for to hovedretter, en soda og ett glass med vin! 

Vi gleder oss til i morgen begge to!  Blir godt å komme igang!!:)

6 kommentarer:

  1. Kjære venner. Vi følger med dere i spenning.. Leser bloggen hver dag og følger også Kenneth sin blogg.
    Så spennende!!
    Stor klem fra Anne og Richard :-)

    SvarSlett
  2. Kjære Rune og Elin,

    Fikk litt tårer i øynene når jeg leste bloggen og tenkte på motet til Rune og støtten du gir. Fantastisk! Ønsker dere masse lykke til, krysser fingre, tær og alt annet som mulig kan krysses. Glad i dere. Stor Klem

    SvarSlett
  3. Heisann!! Så kjempefin blogg du har laget Elin!!! Er spennende å lese og følge med dere!! Utrolig spennende å se hvordan dette går! Fortsatt lykke til og kos dere:) Klemmer fra Marthe-Stine og gutta!!!

    SvarSlett
  4. Hei,
    Jeg er i nesten samme situasjon som Rune, og er dermed veldig spent på hvordan det går videre. Veldig spent. Veldig fin blogg som jeg skal følge hver bidige dag.
    Tusen takk til dere begge!!!!!

    SvarSlett
  5. Hei Elin og Rune!
    Så fint med blogg! Jeg skal følge med hver dag. Jeg følger også med på Kenneth. Masse lykke til Rune! Hils til Kenneth også:)
    Klem fra tante Eva.

    SvarSlett
  6. Tusen takk for alle tilbakemeldinger:) Husk at vi hadde ikke vært her, om det ikke hadde vært for dere!! :)

    SvarSlett