tirsdag 2. mars 2010

Fysio og fettsuging!

I går var nettet nede flere ganger i leiligheten vår, så jeg fikk ikke skrevet noe, men dagen startet hos ICM-klinikken der det ble tatt blodprøver av Rune.  Senere var vi på CIMA, der det var møte med legen som skal sette stamcellene, og plastisk-kirurgen som skal fettsuge Rune.  Hun fastslo at Rune hadde mer enn nok fett og ta av, noe Rune hadde vært litt bekymret over.  Kenneth hadde nemlig ikke nok fett på magen, og måtte derfor også ta fra bena.. Rune har ikke mye fett på sine "pipstilker" og ble derfor litt nervøs ;)
Det er på CIMA (privat sykehus) at stamcellebehandlingene skal foregå.  Det er også her han vil gå på fysioterapi. 
Han hadde 2 timer med fysioterapi i går.  Mange øvelser ble gjort for å se hvordan han ligger ann, og hva han skal trene på.  De var veldig nøye, og veldig flinke til å forklare hvorfor de gjorde som de gjorde!  Det var to stykker som jobbet med Rune i går.  Man ser klart at venste side er mye svakere enn høyre.

http://www.youtube.com/watch?v=0jAxrJ3_B-A


Idag sto vi opp kl 04.45.  Vi ble hentet og kjørt til CIMA, for fettsuging.  Etter å ha fått på seg sykehusklær, fikk Rune antibiotika.  Det var ganske kaldt på sykehuset, så når Rune begynte å nyse, trodde vi det var fordi det var så store tempraturforskjeller.  Men da han 15min senere snudde seg mot meg, var venstre øye hovent og rødt!!  Han hadde da fått en allergisk reaksjon på antibiotikaen..! Han fikk fort motgift, og oprerasjonen ble utsatt bare 30min.  Deretter gikk alt bra, og magefettet ble fjernet:)







Etter operasjonen fikk han survet til seg litt suppe og juice lenge før tiden, og værste hungeren ble stoppet:)  12.30 ble vi hentet og kjørt hjem til hotellet.  Da var det fint vær, og vi satt litt ute under parasollen.  Fikk telefon fra både Runes mor og mine foreldre som var spente på hvordan det hadde gått.  Nå har vi spist en lett middag, og venter på at klokka skal bli leggetid;) 
I morgen er det stamceller:) :)


6 kommentarer:

  1. Hei igjen begge to!
    Stakkars, det øyet så ikke godt ut! Fint det gikk bra med behandlingen allikevel. Lykke til med første stamcellebehandling! Vi krysser fingrene:) I dag skal jeg en tur til farmor og farfar, jeg skriver ut bloggen så de kan få lese. De tenker masse på dere begge:)
    Klem fra tante Eva.

    SvarSlett
  2. Spennende å følge med hvordan det går! Du skriver så fint:)

    SvarSlett
  3. Lykke til, følger spent med.
    Hilsen Skjåkver

    SvarSlett
  4. Flott å få følge med dere!Du skriver så flott!
    Ønsker dere lykke til!!

    SvarSlett
  5. Hei, vi ble lettere bekymret når det ikke kom noen oppdateringer i går.. Godt å se dere er i gang.
    Frank og Bente

    SvarSlett
  6. Hei..
    Gleder meg til å lese om dere hver dag.. Spennende å høre åssen det går

    SvarSlett