tirsdag 9. mars 2010

3.stamcelleinjeksjon

Runes mage healer! Den ble aldri så ille som andre vi har sett her, og bra er det, men ett lite fargekart er det jo!  Det er nå èn uke etter fettsugingen, og det ser slik ut:

Det har nå begynt å gå seg til, og han er ikke så redd for å komme borti operasjonsstedet.  Etter rullingen rundt på madrasser på fysioen i går ble det ganske herdet:)  Dagen startet med to timer fysio fra 11.00-13.00.  Deretter var det videre for å få 3.injeksjon med stamceller.  Alt gikk bra, og vi fikk vite at vi var de første nordmennen som var der.  Regner med at vi ikke blir de siste;) 
Så var det rett hjem, og fem nye timer på sengen.. Bare 25 timer igjen nå... puh..:)  Mens Rune ligger rett ut, nøt jeg det herlige været med en bok.  I dag har det vært virkelig varmt og godt!  Det er for varmt i solen, men skyggen er herlig:)
Ettersom Kenneth er ferdig med sin behandling og klar for å reise hjem i natt, ble jeg med for å spise middag med dem.  Rune kunne ikke være med, ettersom de fem timene ikke var fullført..  Derimot fikk jeg trillet han ned til Kenneths leilighet etterpå, slik at alle fikk sagt sine hilsner:)  Vi skal selvfølgelig holde kontakten videre!

Vi ønsker de en riktig god tur hjem! :) 
Rune utenfor sykhuset.

1 kommentar:

  1. Dette er så spennende! Flink til å skrive er du Elin. Fint å kunne følge med på hva som skjer der nede.
    Hils Rune og ønsk lykke til videre!
    Klem Hege.

    SvarSlett