fredag 19. mars 2010

Ett stykk dårlig døgn!

Ja, nå er vi i allefall sikre på at det er den 2.injeksjonen i uken som Rune ikke tåler så bra!  Etter de fem timene han må ligge rett ut, blir kroppen hans helt stiv, og han får litt feber.  Det blir veldig slitsomt når han må opp på do..  Det er også veldig vanskelig å få på seg klær, og motivasjonen synker nok noen hakk..  MEN, han er veldig flink, og kommer seg til slutt opp og inn i klærne for å reise på trening!  Første timen han hadde i dag var omtrent som vanlig, men andre time ble rolig.  Han fikk ligge stille mens han fikk strøm, og på slutten lå han på is.  Under treningen fikk vi også en gledelig nyhet fra Norge, om at ei venninde hadde fått en liten sønn i natt!!!  Gratulerer så mye Inga!!:)  Jeg satt på venterommet og gråt noen gla-tårer for deg og lille Sivert:)  Folk måtte jo tro jeg var helt surrete.. ;)  Og nå begynner jeg jammen igjen.. *snufs, snufs* Vi gleder oss til å komme hjem for å se på nurket!

Resten av dagen har vi stort sett vært hjemme og innendørs.  Det er stadig overskyet, og i dag som Rune ikke var helt i form, var jo det like greit.  Han tok smertestillende i dag for første gang for å prøve å få slappet av.  Musklene er i helspenn!! Det blir godt med en trenings- og injeksjonsfri helg!!!!!!!!!!!

Det blir tur til sjøen på oss, og bongalow og fly er bestilt!! Hurra:)  Blir forhåpentligvis en flott avslutning på denne turen!  :) 

3 kommentarer:

  1. Takk for en interesang blogg Det er moro å følge dere Lykke til
    Øystein

    SvarSlett
  2. hej
    lycka till med allt rune, hoppas behandlingarna hjälper och att du får det bättre, hade varit toppen om du kom en bit närmare hur du var förr, ha det bäst kram maria kjällström

    SvarSlett