søndag 14. mars 2010

Velfortjent frihelg!

Ja, dette har vært to velfortjente fridager for Rune!  Kroppen har kommet seg litt etter ett aldri så lite trenings-sjokk, og er igjen klar for hardkjør i morgen.  I går (lørdag), dro vi begge til matbutikken.  Vi tok en taxi, og lånte en "rullestol" på butikken.  Den føltes tre meter lang, den hadde kurv både forran og bak, og det føltes ut som å gå rundt å trille ett forvokst barn med verdens største, ukontrolerte, pipete og bråkete stålvogn... hehe
All lokalbefolkning her er veldig hyggelige, selv om de ikke snakker noe særlig engelsk.  De hjelper til med å bære poser, holde krykker og bestiller taxi til oss:) 

På lørdagskvelden reiste vi til det store kjøpesenteret for å spise på Inka Grill.  Det er ett finere sted, med litt dyrere mat enn man får andre steder.  Rune bestilte fersk tunfisk, mens jeg tok en rett med masse forskjellig sjømat.  Vi hadde også en forrett på deling, en stor sodavann, en halv flaske hvitvin og dessert på deling.  Dette betalte vi under 400kr for, og jeg må si det at maten var helt fantastisk god!!! :)


I dag (søndag) våknet vi til strålende vær, tross at værmeldingen sa overskyet.  Det er ikke så ofte værmeldingen har hatt rett her..  Svømmebassenget har vært under ombygging hele forrige uke, så dette var faktisk første dagen med soling her nede!  Rune er ikke spesielt glad i solen, da det stikker i kroppen hans som om han var en vampyr, men jeg derimot har ikke noe imot og ligge som ett slakt på en solseng med en god bok og solfaktor 50.. :)

Vi møtte en amerikaner i dag som akkurat har kommet ned med sin datter på 17år.  Hun fikk diagnosen MS i juli i fjor, og har allerede fått kjenne på kroppen hva MS kan gjøre.  Det var trist å høre hvor fort det har gått for henne.. Vi fikk ikke snakket med henne, da hun ikke ville komme ut fra rommet, men faren hennes snakket mye med oss, og  fikk litt tips fra Rune som nå er "eksperten" med sine to uker her.  Håper virkelig dette vil være behandlingen for henne!!  Synes det var hardt å se på henne.. Hun er altfor ung for en så fæl sykdom!

Middag i dag, ble pizza på døra:)  Koster ca 50kr. med levering.  Litt andre priser her enn Peppes.. :p
Håper dere alle har hatt en flott helg!  Hører at påskeværet har kommet på forskudd:)


4 kommentarer:

  1. fint at dere hadde en fin helg da tøff behadling rune får og du er flink med skriving til oss ha en ny god dag mange klemmer til dere tante eli

    SvarSlett
  2. hej igen rune
    tänker på dig o önskar dig all lycka i världen.
    karin hälsar så mycket, du är bäst, du verkar ha en toppen flickän som finns vid din sida, glad för det.
    ha det bäst o var stark, vi tycker om dig kram maria kjällström

    SvarSlett
  3. Kjaere Rune og Elin:)

    Kjempe fin blogg! Og godt aa se det gaar fint!! Lykke til videre, jeg foelger med paa dere og sender masse gode tanker:)

    Klemmer fra Marie in Australien.

    SvarSlett
  4. FLINKE FLINKE :)))))

    SvarSlett