søndag 21. mars 2010

Helg, helg, helg:)

Lørdagen startet vi med handling på supermarkedet!  Runes kropp fungerer vesentlig bedre enn i går, og humøret er også stigende.  Vi handlet kaffe i store mengeder som vi skal ha med hjem.. Kaffen er faktisk så god som de sier!  Vanligvis drikker vi en til to kopper når vi er hjemme, men her kan man drikke fem, uten å få skjelvinger, problemer med å sove eller vondt i magen.. :) Mmm. Har visst noe med at kaffebønnene blir plukket når de fremdeles er røde. 
Kaffekjærring har jeg blitt!! ;)

Da vi kom hjem la jeg meg ved svømmebassenget i for å brunes litt, mens Rune slappet av inne.  Dagene kan blir litt lange her nede, men vi har helt siden sist lørdag sett frem til ny middag på Inka Grill.  Maten sviktet ikke denne gangen heller, og vi var storførnøyde da vi kom hjem. 
Rune har under hele oppholdet her holdt seg til kylling og sjømat.  Vi spiser ikke rødt kjøtt hjemme heller, men holder oss til fisk og hvitt kjøtt.  Det hender seg dog at det blir litt enkle retter som pastaposer, kjøttkaker osv.  Mange tror at det er omega som er det viktigste for MS-pasienter, men det er D-vitamin som er viktigst!!  Husk det alle MS-pasienter!!  Spis masse D-vitaminer!!


 I dag (søndag) har vært en laaang dag.  Vi er veldig klare for å starte på den siste uken her!  Rune er spent på hvordan han vil føle seg når han på tirsdag skal få tilbake sine egne stamceller, som de har "vasket" ut fra fettet hans.  Disse skal gis i blodet, samtidlig som han får de "vanlige" i ryggen.

Da vi skulle ned igjen fra Kinarestauranten etter middagen, ville Rune gå selv.  Han gikk halve veien (ca 100m) uten problemer (med krykker).  Han har vært litt forsiktig med gåingen sin her, fordi han føler seg sår der injeksjonene blir satt.  I tillegg har han jo vært ganske støl av all treningen..!  Han gikk bra, og gikk også opp trappa til hotellet med annen hver fot.  (ikke bare høyre, også dra med seg venstre etter).  BRA BRA BRA!! :) 
Rune forran hotellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar