onsdag 17. mars 2010

En god dag:)

Klokken vekte oss klokken 07.00 i dag tidlig etter en god natt søvn, selv etter injeksjon!  Rune har bare hvert oppe på do bare èn gang i natt, og det var uten stive stokker til ben!  Ett håndkle under nakken, og ett par puter under knærne gjør underverker!  Treningen startet kl. 09.00 i dag, og det gikk veldig bra.  Oppvarmingen på sykkel gikk flott, til og med uten å bandasjere fast foten til pedalen.

Det er veldig mange barn med autisme her som har god nytte av stamceller.  Det er veldig gøy å høre på sjåføren vår fortelle om de forskjellige barna og deres fremskritt!  Til og med barna har lange dager med fysioterapi!

Da vi kom hjem, var dagen enda ung, og solen varmet!  Jeg koser meg i solen, mens Rune sitter i skyggen frem til det blir for varmt!.. Da er det inn i leiligheten der det godt og kjørlig.  Mange MS-pasienter her sliter med varme og luftfuktighet, men så snart de kommer innendørs går det greit.  Alle steder her har aircondition, så redningen er aldri langt unna;)

Video der Rune går opp med rullestolen:  http://www.youtube.com/watch?v=qeR71e5LpLk

Det har vært en rolig dag, med sol og bok for meg, og tv og aircondition for Rune!  Nye stamceller venter på han i morgen, og turen går med raske skritt frem til å få tilbake sine egne stamceller som har blitt dyrket frem fra fettvevet hans.  Dette skjer i neste uke.  Han vil da få donor stamcellene i ryggen, samtidlig som han vil få sine egne i blodet.  Dette vil han få to ganger.  Spennende:)  Vi vet ikke hva vi skal forvente oss, men vi vil vel få svar i løpet av de neste 3-6 mnd. !


2 kommentarer:

  1. "Ruuune, Ruuuuune, Jag är hääääääär!" (citat från trikkspåret på storgata)
    Världens bästa Rune!Jag fick reda på det här fantastiska projektet nu i veckan. Jag önskar dig all lycka i världen! En stor beundran från mig till din fru Elin, ni verkar vara lika stora kämpar båda två! Tusen kramar och massa lycka till!!/Karin Fors

    SvarSlett
  2. Hei Karin! Rune synes det var gøy å høre fra deg igjen! Håper alt er bra med deg!
    Nå skal iallfall alt bli bra med Rune forhåpentligvis;)

    SvarSlett