mandag 8. mars 2010

1.dag med hardtrening.

Ja, i dag er det klart for hardtrening for Rune! Han skal gjennom hele to timer med fysioterapi!  Etter en god frokost med bønner og ris, og atter bønner og ris, bar det avgårde til sykehuset med ubrukte muskler, klare for å endelig å få prøvd seg igjen!  Treningen går ut på balanse- og styrketrening.  Selv om Rune prøver seg med at han "ikke klarer", så er det ingen kjære mor... "I can't do it", er noe som går inn det ene øret og ut det andre temmelig fort på terapautene..! Her skal det presses og prøves! De er på deg hele tiden, bortsett fra noen minutter etter ca en time.  Mens Rune fikk trene i fred og ro i dag, uten at jeg filmet eller tok bilder, brukte jeg tiden på å traske rundt på sykehusområdet der det er flere designbutikker, noe som er meget farlig med ett salg på opp til 60% avslag.. haff.  Heeelt unødvendig.  Kjøpte meg en lintopp på salg fra MaxMara.  Skal ikke gå i disse butikkene igjen.  Må ha med bok og data heretter så jeg har noe å fylle tiden med;) 
Jeg hentet Rune etter trening, og han var litt rød i toppen! Vet ikke om det var hardtreningen eller solen som har skylden, men han så frisk og fornøyd ut!:)

Da vi kom hjem var jeg innom leiligheten til Kenneth og hentet noen blader og bøker som ble igjen etter at Kenneths kjæreste Lene dro.  Interiør, mote og krim:)
Fikk også vasket klær nede i kjelleren.  Koster 1 dollar for vask, og 2 for tørk.  Fort gjort så lenge maskinene er ledige!
Rune har en aldri så liten følelse at han kommer til å bli en smule støl til i morgen:)  Da betyr det iallefall at musklene har blitt brukt!
I morgen er det to nye timer med fysio, før 3. injeksjon med stamceller.


Dagen ble avsluttet med middag på restaranten som tilfhører hotellet.  God "dagens fisk" og kylling sto på menyen:)

4 kommentarer:

  1. Hørtes bra ut:)lykke til videre!!!spennende å følge med dere!

    SvarSlett
  2. ja det er nå hardkjøret begynner rune ,stå på belønningen kommer etter på vet du. masse hilsner fra eli og olav

    SvarSlett
  3. Hei Guys!!!! Følge med på bloggen. Kjempe glad i dere og er so over lykkelig at alt har gått så bra so langt. Savner deg Elin, men er så utrolig stolt av deg!! Rune stå på og tenk positiv!! Kjempe klem. Elena

    SvarSlett
  4. Tusen takk:) Så koselig at folk følger med!

    SvarSlett