torsdag 22. april 2010

Gode og dårlige dager..

Ja, fysioterapien til Rune går bra.  Han trener bra og fysioterapauten følger med! 
Har fått mail og telefon fra mediaer som er intressert i å lage en sak om turen vår.  Dette var jo en del av målet, og vi håper det blir noe av, slik at det kanskje kan bli en debatt om behanding i utlandet, og om at leger i Norge kanskje noen ganger velger litt lette løsninger istede for å gjøre det som er best for pasienten. 

Det som har sjokkert en del mennesker nå i de siste dagene er at Rune og jeg har bestemt oss for å gå fra hverandre.  Vi er gode venner og bor fortsatt sammen.  Skylder ikke på noe, men når følelser som burde være der i ett ekteskap blir borte, så blir det litt vanskelig.  Det å hele tiden prøve å kjempe for en bedre hverdag uten å få noe gjennombrudd når det gjelder både medisiner og nav hjelper heller ikke på situasjonen.  Man blir sliten av å hele tiden føle at man stanger hodet i veggen...!

Bloggen vil fortsette, og denne saken er fortsatt viktig for meg.  Håper noe positivt vil komme ut av dette:) 

Mvh Elin

4 kommentarer:

  1. Lykke til til dere begge to!

    SvarSlett
  2. Føler med deg Elin.Har selv en samboer med MS og det sliter på å kjempe...men lykke til begge to:-)

    SvarSlett
  3. Dere har nok hatt det tøft den siste tiden.Takk for det dere gir.Lykke til videre begge to

    SvarSlett
  4. Det var en lettelse å se at det ikkje var sykdommen som var skyld i bruddet, var redd det eg, men det er godt at dere er venner. Sliter selv med ms og har mistet mann, hus og førerkort.

    SvarSlett