tirsdag 13. april 2010

Kjedelig start på fysioterapien..

Ja, nå har Rune vært på fysioterapi tre ganger i Lillehammer.  I dag kom han innom meg på jobb før treningen var ferdig, og var veldig skuffet fordi fysioterapauten hans ikke var der...  Igjen.  Hun var ikke der sist han var der heller, og han føler at han like godt kunne trent hjemme..!  Jeg blir ganske forbannet over situasjonen, for nå har han hatt så bra fremgang, også skal dette muligens bli ødelagt fordi en fysioterapaut "har problemer med bilen"..??!?  Rune trenger noen som kan trenene med han! 
Om Rune trener alene og gjør øvelsen feil, så tar han jo ett skritt tilbake istede for frem, og det er ikke ikke IKKE, aktuelt nå!  Det er jo ikke bare bare å komme seg til fysio for Rune heller..  Han må ha god tid, og er avhenging av taxi for å komme seg dit.  Det er da ekstra surt og komme frem, og få beskjed om at hun ikke er der.. Skulle da tro at man kunne ta en telefon om man blir forhindret..!

Rune snakket med henne på telefonen senere, og fortalte hva han følte.  Hun skulle nå sette opp en timeplan, slik at Rune får to timer i uka alene med henne.  Èn sjanse til, men om det ikke fungerer blir vi nødt til å finne noen andre.  Har ikke tid til tull nå!!

I helgen har vi hatt overnattingsbesøk av sønnen til søstra mi.  Han er så snill og god, og veldig trygg hos tante og monkel:)  Vi var ute og lekte og spiste vårens første softis i det flott været :)  Det ble litt sjalusi da vi fikk besøk av ett vennepar med baby, men da de dro, ble alt bra igjen;)


Amund og Monkel koser seg:)

4 kommentarer:

  1. nä men vad faaan, sjukhusfolk verkar inte ta oss dödliga på allvar, bra att ni står på er, sätt dom på plats, det är ju självklart att dom ska finnas där ni kommer

    SvarSlett
  2. Så koselig:-)Rune ser bedre ut synes jeg!

    SvarSlett
  3. Jaha? Skjønner ikke denne fysioterapeuten hvor viktig denne behandlingen er for Rune? Det er jo til å rive av seg håret av. Håper hun skjerper seg og at timeplanen fungerer framover!

    SvarSlett
  4. Kan det være en ide å få noen uker på Skogli gjennom legen hans?

    SvarSlett