onsdag 14. april 2010

Litt svar.. :)

Har fått 18 mail i dag ang. fysioterapien og stamcellene til Rune!!  Skikkelig inspirerende at så mange følger med og intresserer seg! 
Skogli ringte jeg i går, men de hadde ikke kapasitet til å ta imot Rune.. Dessverre.. Vi har blitt tipset om to andre fysioterapauter her i byen, men Rune vil prøve igjen der han går, å se om det blir forbedringer.
Fikk også en mail i dag av en dame som hadde snakket med legen sin om stamceller.  Legen var skeptisk til behandlingen, da det blir brukt navlesteng-donor.  Legen hadde da fortalt at kvinnen måtte gå på medisiner resten av livet slik at kroppen ikke støter bort stamcellene..?!?  Kjære lege.. Stamceller er da ikke et organ..!  Ingen medisiner er nødvendig etter en slik behandling!!!!  Kan jo hende det er forskjell fra stamceller til Diabetikere og stamceller til MS-pasienter, men det hørte vi ikke noe om i  Costa Rica, der vi også snakket med diabetikere som var der for å få behandling.  Om flere har lignende spørsmål og kan litt engelsk, så ligger det e-mail adresse til klinikken på http://www.cellmedicine.com/ . 

Rune skal på fysio igjen på fredag kl. 10.00.  Da blir det spennende :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar